Si prega di attendere qualche istante.
Stiamo caricando tutti i dati.

 
 

Rooms

Our bids meet all needs

 

Beach

Beach Service Included in the price!

Home »  Kamers

Kamers

Een? Twee? Drie? Vier? Vijf?! Maar met hoeveel personen bent u? Geen probleem! Bij ons bent u altijd welkom!

De stilte van het dennenbos en het geruis van de zee, de ontspannende en verwelkomende pastelkleuren, zijn ideaal voor de beste vakantie of een heerlijk weekend in hotel in Eraclea Mare, de 30 kamers van Hotel Lory, met airconditioning en verwarming, telefoon, tv-sat en safe, bieden het beste comfort voor een 3-sterren hotel in Eraclea Mare.
De kamers van het hotel zijn ruim en licht en hebben ruimte voor één tot vijf personen in absoluut comfort, de privébadkamer met douche en haardroger en het stijlvolle terras maken deze gezellige kamers helemaal af.

Double Room

Room Facilities: Balcony, TV, Telephone, Safety Deposit Box, Air Conditioning, Desk, Heating, Wardrobe/Closet, Shower box – (Standard Room), Shower, without shower box(Economy Room) , Toilet.  

Economy Rooms

Room Facilities: Balcony, TV, Telephone, Safety Deposit Box, Air Conditioning, Desk, Heating, Wardrobe/Closet, Shower box(Standard Room), Shower, without shower box(Economy Room), Toilet.      

Booking Online

Wil je meteen de prijzen en de beschikbaarheid controleren of wil je meteen reserveren en rechtstreeks je kamer betalen? Gebruik ons eenvoudige en veilige on line reserverings systeem!

Hotel Lory

Via degli Aceri, 9
30020 Eraclea Mare (VE)
- ITALY -
Tel. +39.0421.66006
Email: info@loryhotel.com

Where we are

HOTEL LORY Via degl ..

Continua
Eraclea Mare

Eraclea Mare, Venice ..

Continua
Fotogallery

Le immagini del nostro residence

Continua