Si prega di attendere qualche istante.
Stiamo caricando tutti i dati.

 
 

Rooms

Our bids meet all needs

 

Beach

Beach Service Included in the price!

Home »  Locatie

Locatie

Op een uur van Venetië en heerlijk rustig. We verwachten u!

Eraclea Mare, de groene parel van de Adriatische zee, met weelderige dennenbossen mooie stranden, moderne strandpaviljoens en ontzettend veel mogelijkheden tot amusement en excursies naar kunststeden of mooie plekjes in de natuur van de omgeving, er is altijd een reden voor een vakantie in Hotel Lory. In ieder seizoen is Eraclea Mare het ideale reisdoel voor een verblijf in het teken van relax en cultuur, van amusement en streektradities. Van de hotels in Eraclea, onderscheidt Hotel Lory zich vanwege zijn gunstige ligging: op 150 meter van het strand, in de schaduw van de naaldbomen, omgeven door een heerlijke tuin en op een paar honderd meter verwijderd van het gezellige centrum van Eraclea Mare, met winkels, een markt, ijssalons en café's, waar heerlijke zomeravonden kunnen worden doorgebracht (voor wie van de beroemde "movida Jesolana" houdt; Hotel Lory ligt van alle hotels het dichtst bij Jesolo). Het hotel ligt ook op 300 meter van de bushalte voor busdienst naar het centrum van Eraclea, vanwaar de pendeldiensten voor de luchthavens van Venetië en Treviso vertrekken en voor het treinstation van San Donà di Piave, het station dat het dichtst bij Eraclea Mare en Hotel Lory ligt.
 Dit mag u niet missen

Hotel Lory is van de hotels in Eraclea Mare de beste oplossing voor een weekend ter ontdekking van historische dorpjes en kunststeden in de regio Veneto.

Schitterend Venetië, op 50 km van Eraclea Mare, met zijn Piazza San Marco, Ponte di Rialto, Canal Grande etc. Bereikbaar over land (met de auto, per treno of met de bus) of via het water met heerlijke minicruises aan boord van motorboten die vertrekken van Caorle, Jesolo en Punta Sabbioni (op 30 km.).
Padua, op 80 km, met de magnifieke Basiliek del Santo en het oude stadscentrum met de beroemde pleinen.
Vicenza, op 110 km, met de Basiliek en het Teatro Olimpico di Palladio en het oude stadscentrum dat op de lijst van het Wereldcultuurerfgoed (Unesco) staat.
Treviso, heerlijke Middeleeuwse stad, met de Piazza dei Signori, de Loggia dei Cavalieri en de belangrijke tentoonstelling van internationale importantie tot de Casa dei Carraresi.
Caorle, op 10 km, kustdorpje met mooie romaanse kerk en de originele ronde klokkentoren.
Concordia Saggitaria en Portogruaro, op 35 km, van oorsprong Romeins met mooie middeleeuwse centra en de duizenden jaren oude Abdij van Summaga.
 

HOE BEREIKT U ONS

MET HET VLIEGTUIG
Er zijn twee luchthavens dichtbij Hotel Lory van Eraclea Mare: in Venetië, op 45 km, en in Treviso, op 53 km. Van beide luchthavens kan Hotel Lory gemakkelijk bereikt worden, dankzij uitstekende verbindingen in ieder seizoen van de bussen van ATVO met directe lijnen naar Eraclea Mare of met een overstap in San Donà Piave. De bushalte bevindt zich op slechts 300 meter vanaf het hotel.

PER TREIN
Vanuit alle richtingen tot San Donà di Piave (linea Venezia – Trieste) en verder gaan met de bussen van de lijnen ATVO naar Eraclea Mare. De bushalte bevindt zich op slechts 300 meter vanaf het hotel.

PER AUTO
Vanaf de snelweg A4 (Mestre – Trieste), afslag Noventa di Piave / San Donà. Vanaf de afslag van de snelweg de aanwijzingen volgen voor Eraclea Mare, goed aangegeven door de wegbewijzering. Na ongeveer een half uur komt u aan in Eraclea Mare. Rij langs de lange weg Cristoforo Colombo, neem de rotonde en rij rechtdoor over de Via Pioppi, houd links aan en neem de via Dancalia, de eerste straat die u kruist is de via Aceri. U hebt uw bestemming bereikt. Hotel Lory is nummer 9.

Booking Online

Wil je meteen de prijzen en de beschikbaarheid controleren of wil je meteen reserveren en rechtstreeks je kamer betalen? Gebruik ons eenvoudige en veilige on line reserverings systeem!

Hotel Lory

Via degli Aceri, 9
30020 Eraclea Mare (VE)
- ITALY -
Tel. +39.0421.66006
Email: info@loryhotel.com

Where we are

HOTEL LORY Via degl ..

Continua
Eraclea Mare

Eraclea Mare, Venice ..

Continua
Fotogallery

Le immagini del nostro residence

Continua