Si prega di attendere qualche istante.
Stiamo caricando tutti i dati.

 
 

Rooms

Our bids meet all needs

 

Beach

Beach Service Included in the price!

Szolgáltatások

Mindaz, amit egy szállodától kívánnak egy derűs vakáció eltöltéséhez

A Hotel Lory Eraclea Mare helységben családi vezetésű szálloda, és akárcsak egy családban, arra törekszünk hogy vendégeink minden kívánságának eleget tegyünk. A szálloda 3 csillagos és minden tekintetben gondozott: a közös helyiségektÅ‘l kezdve a berendezésig, az éttermi menütÅ‘l a vendégek fogadásáig. A légkör mindig szívélyes és vendégeink minden információt megkapnak a recepciónál ahhoz, hogy a lehetÅ‘ legjobban tölthessék vakációjukat. A strandoláson kívül kiválóan el lehet tölteni az idÅ‘t útvonalakat választva és kirándulásokat téve a fenyvesben, vagy Eracle Mare környékén akár biciklivel is, lovagolva a tengerparton,végig csónakázva a lagunákat, felkeresve Velencét és a művészeti emlékekkel teli városokat, tipikus termékeket vásárolva a tanyákon és a pincészetekben.

A kertben a fák és a lugas árnyékában fogyasztható el a reggeli és további idÅ‘ tölthetÅ‘ el olvasással, kártyázással vagy beszélgetéssel teljes nyugalomban. Aki kívánja televiziót nézhet a bár melletti nagy teremben. Az étterem minden nap más menüt ajánl, háromféle elsÅ‘ és második fogásból lehetséges választani. A konyha húsból és halból készített tipikus Veneto tartományi fogásokat is kínál, akinek pedig különleges kívánsága van kérheti azt a konyhán. A mamák bemehetnek a konyhába és elkészíthetik kicsinyeik ételét.

A szálloda mögött, fákkal árnyékolt parkoló van, kerékpártároló rács és egy kulccsal zárható raktár is a biciklik tárolására. Az úton keresztül haladva azonnal a fenyves következik, mintegy száz méternyit megtéve a fák árnyékában a tengerpartra lehet jutni, ahol a Hotel Lory szállodának fenntartott saját strand van napágyakkal és napernyÅ‘kkel. A bár mindig nyitva van, elfogyasztható egy kávé, egy ital vagy egy fagylalt. WI-FI Free in Hotel.

Booking Online

Meg akarsz gy?z?dni azonnal az árakról, a rendelkezésre álló szálláslehet?ségr?l vagy szeretnéd azonnal lefoglalni, közvetlenül megszerezni a szobádat? Használd fel a mi on line foglaló rendszerünket, ami egyszer? és biztos!

Hotel Lory

Via degli Aceri, 9
30020 Eraclea Mare (VE)
- ITALY -
Tel. +39.0421.66006
Email: info@loryhotel.com

Where we are

HOTEL LORY Via degl ..

Continua
Eraclea Mare

Eraclea Mare, Venice ..

Continua
Fotogallery

Le immagini del nostro residence

Continua