Si prega di attendere qualche istante.
Stiamo caricando tutti i dati.

 
 

Rooms

Our bids meet all needs

 

Beach

Beach Service Included in the price!

Home »  Diensten

Diensten

Alles wat u wenst van een hotel om een ontspannen vakantie door te brengen

Hotel Lory in Eraclea Mare is een familiehotel en net als in een familie proberen we onze gasten in al hun wensen tegemoet te komen. Het hotel is een 3-sterren hotel en is goed verzorgd in al zijn aspecten: van de gemeenschappelijke ruimten tot de inrichting, van het menu in het restaurant tot de ontvangst. De sfeer is altijd hoffelijk en vriendelijk en onze gasten staat bij de receptie alle informatie ter beschikking om hun vakantie tot een succes te maken. Naast het strand, zijn er uitstapjes en excursies naar het dennenbos en de omgeving van Eracle Mare die u per fiets kunt ondernemen, u kunt paardrijden op het strand, een boottochtje maken in de lagune, een dag naar Venetië en naar de kunststeden, en streekproducten aankopen bij de boerderijen en de wijnkelders in de streek.

In de tuin in de schaduw van de bomen en de gazebo wordt het ontbijt ontbijt geserveerd en u kunt nadien ontspannen blijven zitten om in alle rust te lezen, te kaarten of te kletsen. Wie dat wil kan tv kijken in de grote zaal naast de bar. Het restaurant biedt elke dag een ander menu met drie voorgerechten en drie hoofdgerechten waaruit u kunt kiezen. De keuken biedt ook streekgerechten uit Veneto van vlees en vis en wie speciale dieten volgt, kan hierover met de keuken overleg plegen. Moeders kunnen in de keuken de babyvoeding voor de allerkleinsten bereiden.

Achter het hotel bevindt zich de parkeerplaats onder de bomen, het fietsenrek en ook een afsluitbare schuur waar fietsen gestald kunnen worden. Aan de overkant van de straat begint meteen het dennenbos, zo'n honderd meter in de schaduw van de bomen en u komt bij de zee, waar het privéstrand van hotel Lory is, met ligbedden en parasols. De bar is altijd open, voor een kopje koffie, frisdrank of een ijsje. WI-FI Free in Hotel.

Booking Online

Wil je meteen de prijzen en de beschikbaarheid controleren of wil je meteen reserveren en rechtstreeks je kamer betalen? Gebruik ons eenvoudige en veilige on line reserverings systeem!

Hotel Lory

Via degli Aceri, 9
30020 Eraclea Mare (VE)
- ITALY -
Tel. +39.0421.66006
Email: info@loryhotel.com

Where we are

HOTEL LORY Via degl ..

Continua
Eraclea Mare

Eraclea Mare, Venice ..

Continua
Fotogallery

Le immagini del nostro residence

Continua